Liv i balans webbutik

Malas

 

Unika halsband och armband, för meditation eller helt enkelt för sin skönhets skull!

 

* ERBJUDANDE*

20% på malas fram till den 30 juni 2021

Använd rabattkoden juni2021 i kassan.

Om du vill ha den som julklapp måste du lägga din beställning
senast den 17 december.

Liv i balans webbutik

Malas

 

Unika halsband och armband, för meditation eller helt enkelt för sin skönhets skull!

 

Malas för alla 

Jag tillverkar malas för både män och kvinnor – och dessutom kan du få din alldeles egen unikt designade mala.  De malas som finns under Halsband och Armband finns för direktköp i butiken.

Låt dig även inspirerad av de malas som finns under Inspiration. Är det några speciella stenar eller smycken som du tycker om kan jag tillverka det åt dig. Kontakta mig för pris och leveranstid för dessa. 

Tillverkning 

Alla halsband och armband är omsorgsfullt handgjorda med kärlek. De tillverkas av halvädelstenar, griffin, pärlsilke och silver- eller guldpläterade detaljer som är bly- och nickelfria.

Tofsarna i halsbanden är gjorda av silkestråd eller bomull. 

108 stenars betydelse 

Halsbanden har traditionsenligt 108 stenar. Talet 108 sägs ha flera olika betydelser. När du mediterar är det bra att säga ditt mantra 108 gånger och ta en sten till hjälp för varje gång du säger mantrat.

En annan förklaring är att talet 1 är det unika jaget, talet 0 står för gemenskapen som omringar oss och 8 för evigheten.

En tredje betydelse är att det finns 108 energilinjer som formar hjärtchakrat.

Du kan säkert hitta fler anledningar till att just 108 stenar är betydelsefulla för en mala. 

De olika stensorterna har också sin egen betydelse och styrka. Fast kanske är det så att den just Du tycker är vackrast är den som du behöver mest?

 

Malas med din design!

Under kategorin “Inspiration” visar jag olika typer av halsband. Dessa går inte att beställa direkt här i butiken, utan mer tänkt att du ska bli inspirerad av de olika stenar, tofsar etc som jag arbetar med – och därigenom kunna beställa just din unika malas!

Ta kontakt med mig via mitt kontaktforumlär om du vill ha ett eget designat malashalsband eller malasarmband.  

 

Betala enkelt och säkert!

Här kan du betala med de allra vanligaste bankkorten, bland annat Visa och MasterCard, men även med Swish Handel och på faktura om du så önskar.

Betalningen sker krypterat via betalningslösningen Hips och det är även de som står för fakturatjänsten om du väljer fakturering.

Tvekan inte att ta kontakt med mig om du har några frågor, oavsett om det gäller malas eller betalning.  

 

Namaste

Sara