Yogamys i Täppa

Välkommen till en lugn och mysig dag i Täppa. Dagen tillbringas i en underbar trädgård där vi gör yoga ute under bar himmel, och lyssnar till fåglarnas kvitter och humlornas surr.  En stund att bara vara!

Vegetarisk, ayurvedisk lunch ingår i priset

Datum & tid: 28/7 kl. 9-16

Schema:

Kl 9-11 Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar, som bindväv, leder och ligament. Det är framför allt områdena kring höften, låren, bäckenet och nedre delen av ryggraden som vi utforskar. Vi håller varje position mellan tre till sex minuter, med medveten andning och avslappnade muskler för att fokusera kropp och sinne på vad som händer. Avslutas med en balanserande meditation.

Kl 11.30-13 Föreläsning: Balans i livet!

Är du nyfiken på hur yoga och ayurveda kan hjälpa Dig att hitta balansen? Vad kan Du göra för att åtgärda stress, högt blodtryck, oro, depression, ilska och kronisk trötthet? Var börjar Du enklast för att hitta tillbaka till Dig själv? På denna föreläsning tittar vi på hur vi genom andning, vatten, rörelse och vila  kan förstå vår kropp och skapa utrymmet i livet för mera välmående.

Kl 13-14.30 Lunch i trädgården

Kl 14.30-16 Återhämtande yoga

Ett lugnt yogapass som lägger fokus på återhämtning, vi tittar på våra invanda stressmönster genom andning och mjuka rörelser. En stund där du verkligen får möjlighet att bara vara. Ingen prestation, inga krav och inga måsten. Bara Du och Ditt andetag! 

Pris: 850 kr

Minsta antal anmälda 7 st