Yogamys i Täppa

Välkommen till en lugn och mysig dag i Täppa, dagen tillbringas i en underbar trädgård, vi gör yoga ute under bar himmel och lyssnar till fåglarnas kvitter och humlornas surr. 

En stund att bara vara!

Vegetarisk, ayurvedisk lunch ingår i priset

Datum & tid: 27/7 kl. 9-16

Schema:

Kl 9-11 Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar, som bindväv, leder och ligament. Det är framför allt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som vi utforskar. Vi håller varje position mellan tre till sex minuter, med medveten andning och avslappnade muskler för att fokusera kropp och sinne på vad som händer. Avslutas med en balanserande meditation.

Kl 11.30-13 Föreläsning: Stress & Återhämtning!

Vid långvarig hög nivå av stress i kropp och sinne kan det vara svårt att hitta de olika vägarna för att kunna landa. Vi samtalar kring vad som stressar oss, hur kroppen påverkas och vilka verktyg vi kan börja ta till för att hitta tillbaka till vår livskraft!

Kl 13-14.30 Lunch i trädgården

Kl 14.30-16 Återhämtande yoga

Ett lugnt yogapass som lägger fokus på återhämtning, vi tittar på våra invanda stressmönster genom andning och mjuka rörelser. En stund där du verkligen får möjlighet att bara vara, ingen prestation, inga krav och inga måsten. Bara Du och Ditt andetag! 

Pris: 950 kr

Minsta antal anmälda 7 st